In de laatste vergadering van het bestuur van “Wat ’N Kunst” is niet allen teruggekeken maar zijn ook de eerste afspraken gemaakt voor de nieuwe editie 2024.

Als datum is gekozen voor 7 en 8 september 2024, wederom op en rond

De Brink.

Het programma van 2023, zaterdag de uitmarkt en het podiumprogramma en zondag de kunstmarkt en workshops, zal in 2024 op geheel eigen wijze worden herhaald.

De banden met theater de Winsinghhof en het Stempalet van Minka zaal zullen voor 2024 nog nauwer worden aangehaald. Er zijn afspraken gemaakt om gezamenlijk het Plan van aanpak voor “Wat “N Kunst” 2024 te maken. Tijdens dat komende festival zal talentontwikkeling verder worden uitgebouwd.

In de evaluatie met de deelnemende clubs en verenigingen is besproken dat “Wat ’N Kunst”  hen graag zoveel mogelijk betrekt bij de uitwerking van het programma van de Uitmarkt in 2024. Het streven is om het festival iets te laten zijn van en voor de culturele clubs en verenigingen in Noordenveld.

We hebben afscheid genomen van Piet van Houten, mister “Wat ’N Kunst” van het eerste uur. Helaas moet Piet een punt zetten achter het organiseren van het festival. Hij heeft zijn stempel gedrukt op alle podiumprogramma’s van de  

“Wat “N Kunst” festivals. Wij zullen zijn inbreng gaan missen.

Ook hebben we afscheid genomen van Jenny Stuivenberg. Jenny heeft heel veel werk verzet voor het organiseren van de Uitmarkt en de kunstmarkt.

Beide bedankt.

We zijn in gesprek voor de opvolging in het organisatiecomité, maar mocht het je leuk lijken om mee te werken aan het organiseren van een kunst en cultuur festival in Noordenveld dat toch wel een traditie genoemd mag worden.

Schroom niet en neem contact op met Leo van der Heiden l.vheiden@hetnet.nl of 06-22490184.

We zouden zeker nog versterking kunnen gebruiken voor het regelen van alle randvoorwaarden zoals het maken van afspraken voor de huur van tenten en kramen, aansluiting van stroom enz. Leuk werk hoor !!!